تجمیع انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات شوراها تصویب شد
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام پس از پایان جلسه روز شنبه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگو با خبرنگاران گفت: اولین بحث در رابطه با سیاستهای کلی انتخابات که امروز در جلسه مجمع مطرح شد، مربوط به همزمانی برگزاری انتخابات در کشور بود تا به جای هر سال یک انتخابات، هر دو سال یک بار انتخابات در کشور برگزار شود؛ یعنی انتخابات ریاست جمهوری با شوراها و انتخابات مجلس شورای اسلامی با مجلس خبرگان با هم برنامهریزی شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راهبرد دفاعی جدید آمریکا که از سوی اوباما مطرح شده است، افزود: امروز در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام، این مجمع نسبت به موضعگیری رییسجمهور آمریکا آقای اوباما از خود عکسالعمل نشان داد و این سخنان را برخلاف مقررات بینالمللی و قوانین سازمان ملل اعلام کرد.
وی یادآور شد: آقای اوباما و وزیر دفاع آمریکا تحت عنوان سیاست دفاعی جدید آمریکا در مساله هستهیی، موضعگیریهایی انجام دادهاند که چون اشاره به ایران دارد، نظر مجمع تشخیص مصلحت این است که همه مسوولان ذیربط عکسالعمل نشان دهند و مساله را در مجامع بینالمللی پیگیری کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام ادامه داد: آقای اوباما و وزیر دفاع آمریکا ادعا کردهاند که ما در کنترل تسلیحاتی برنامههایی داریم و درباره عکسالعمل هستهیی نسبت به کشورهای دیگر گفتهاند که ایران و کره شمالی را مستثنی میکنیم که این حرفها غیرقابل قبول است؛ چراکه ما تمام روابط بینالمللی را رعایت کردهایم.
وی با اشاره به عضویت ایران در NPT، اظهار کرد: برطبق قوانین NPT که ما هنوز عضو آن هستیم اگر هر یک از کشورهای عضو این پیمان مورد تهدید هستهیی قرار بگیرد تمام کشورهای دیگر عضو، موظف هستند از آن کشور دفاع کنند. ما که از NPT خارج نشدهایم؛ بنابراین اگر مورد تهدید قرار بگیریم همه کشورهای دیگر عضو NPT موظف هستند که از ما دفاع کنند.
وی خاطرنشان کرد: البته ممکن است آقای اوباما برای جنگ روانی علیه ایران این حرفها را زده باشد که همین هم قابل پیگیری است؛ چراکه مگر برای جنگ روانی، هرکس میتواند هر حرفی را بزند. جای تعجب است که آقای اوباما چرا پرچم صلحی را که برداشته بود میخواهد به همین زودی زمین بگذارد و پرچم جنگ به دست بگیرد.
رضایی با بیان اینکه " اگر آقای اوباما همان حرفها و ادعاهای اول ریاست جمهوری خود را در عمل نیز پیگیری کند، بسیار بهتر از این است که پرچم جنگ بر دوش بگیرد" تصریح کرد: گذشتگان ایشان جز پیروزیهای موقت در عراق و افغانستان که بعد هم تبدیل به باتلاقی برای آنها شد چیزی نصیبشان نشد و حالا اگر بخواهند لقمه بزرگتری از عراق و افغانستان انتخاب کنند، هیچ آدم عاقلی با آنها همراهی نخواهد کرد.
وی تاکید کرد: اینجا سرزمین شهدا و رزمندگان است و حتی زمانی که آمریکا و شوروی و همه با هم متحد بودند هم نتوانستند کاری بکنند. پس توصیه ما به آقای اوباما این است که وارد ادبیات و گفتمان جنگی و نظامی نشود و کمک کنند که صلح و آرامش در این منطقه توسعه پیدا کند. بدین ترتیب مجمع تشخیص مصلحت نظام گفتههای اخیر آقای اوباما و وزیر دفاع آمریکا را محکوم کردند.
به گزارش بازتاب آنلاین، وی در ادامه سخنان خود به نامگذاری امسال با شعار همت مضاعف، کار مضاعف اشاره کرد و گفت: این شعار، شعار بسیار حکمیانهای بود زیرا هم در داخل و هم در بیرون از کشور دلایلی وجود دارد که اثبات میکند این شعار به موقع انتخاب شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام ادامه داد: در داخل کشور، با توجه به تلاشهای فراوان صورت گرفته در 30 سال اخیر، بین انتظارات و نیازهای مردم با بهرهمندی آنها از محیط پیرامون خود شکاف و فاصله وجود دارد و ما این شکاف را میتوانیم با همت و کار مضاعف از میان برداریم.
وی با اشاره به اهمیت همت و کار مضاعف در بحث خارجی خاطرنشان کرد: غرب و آمریکا از براندازی جمهوری اسلامی ناامید شدهاند و تصمیم آنها این است که جلوی پیشرفت کشور ما را بگیرند و ما با همت مضاعف میتوانیم این توطئه آنها را خنثی کنیم.
وی در پایان تاکید کرد: دیروز غرب و دشمنان، این نظام را از جلوگیری برای ایجاد نظام جمهوری اسلامی ناامید کردیم و امروز باید غرب را از ایجاد دیوار در برابر پیشرفت ایران ناامید کنیم که این امر بدون جهش در زمینههای مختلف امکانپذیر نیست.